Radio Friday: του απιστεύτου και του απίστου

 Καλημέρα, καλημέρα

ετοιμάσου για το απίστευτο … περίπου αυτό που δεν πίστεψε ο Τόμας, Θωμάς και χρειάστηκε να βάλει το δάχτυλο στην τρούπα από τα καρφιά του δασκάλου του και Χριστού αναστάντα για να πιστεί! Εγώ δεν πιστεύω τίποτα πια. Αν και "γίνεται" ό,τι είναι δυνατόν για να πιστέψουμε σε ενα spread ακριβό και άμωμο. Θυμάμαι ότι μετά το πάσχα στο σχολείο αντί του "πατερ-ημών" λέγαμε μια άλλη προσευχή την "ανάσταση χριστου θεασάμενοι". Δύσκολη. Ποιος τη θυμόταν … η παπαγαλία στα χάι της. Και όσο τη λέγαμε και φτάναμε στο τέλος τόσο γκαζώναμε. Λες και πιο γρήγορα αν πεις το μπλα-μπλα ευκόλοτερα αποφεύγεις το λάθος. Λάθος! αλλά τότε ποιοις τό’ξερε και ποιος έδινε σημασία.

Στο γενικότερο κλίμα "τσοντας" που παίζουμε όλοι αλλά μόνο η Τζουλάρα πληρώνεται είδα το παρακάτω βίντεο: κομμένες άσεμνες σκηνές από μαυρόασπρες ταινίες. Τι ναϊφ θεέ μου!!! Αχ βρε Θωμά που μέχρι πέρσυ αναρωτιόμασταν αν ήσουν σπίτι που σ’ επαιρνε και μιλούσε …

 

Γνώρισα τον Τέντ (Sourvino)όταν αυτός ήταν versace widow αν θυμάμαι καλά, κι εγώ παραγωγός στον Rock Fm. Πολλές χηρείες και γκρουπ και κάτι Λονδίνα μετά ο φιλαράκος Τεντ – που κρατήσαμε επαφή – είναι πλέον σε "μαυρο Κόκκινο" παίζοντας μουσικές ως σαπορτ σε γκρουπάρες όπως οι Stranglers και η αφεντιά του κάνει τον dj αλλά ακόμη δεν κατάφερα να παω να τα πιω ενα χεράκι μαζί του. Το "Μαυρο-Κοκκινο" πάντως το συστήνω. Στο βίντεο ακούς το track 9 "ας φύγουμε" αλλά εμένα αγαπημένο μου είναι το track 2 "διδάσκει η ζωή" που όμως δεν το εντόπισα βιντεακώς

 

Μια κι έρχεται το σαββατοκύριακο του απίστου θυμηθηκα τώρα τους Faith No More κι ένα τραγουδάκι που ήταν πόλύ της μόδας εκείνα τα χρόνια (όχι του άπιστου Θωμά μπρε κανιβαλάκια, δεν είμαι δα και τόοοοσο μεγάλος)

 

Μια κι έρχεται το σαββατοκύριακο του απίστου θυμηθηκα τώρα τους Faithless κι αυτή την τραγουδάρα που πάντα βρίσκω ευκαιρία όταν παίζω μουσική να τη χώσω!!! Άκου στίχο, δώσε βάση και … Χοροπήδα!!!!!!!!!!!!!!

 

Μια κι έρχεται το σαββατοκύριακο του απίστου θυμηθηκα τώρα τη Marianne Faithfull στο As tears go by που βεβαίως το έχει πει και πιο σπαρακτικά μερικά χρονια μετά την εκτέλεση που θα σκούσεις παρακάτω.Είχε σπαράξει κι η ίδια βεβαίως στο μεταξύ, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία που δε θα την πούμε τώρα.

 

Φινάλε με μια υπενθύμηση: απόψε πάμε ΦΙΛΙΠ για  Kabuli Kid συμπαράσταση με όποιον τρόπο -του οικονομικού συμπεριλαμβανομένου της οικογένειας του 15χρονου παιδιού που δολοφόνησαν οι μάι αss-τρομοκράτες-μάι άss again!!!

Kαι να που με αφορμή το σαββατοκύριακο του απίστου θυμήθηκα … πάλι τους Netrina …

 

 Καλό σου-κου

Πιστευτό ή Απίστευτο,

Πίστης ή Απιστίας,

καλό νά ‘ναι!!!

 

 

 

 

Malcom Mclaren died… μόλις το διάβασα 64 ετών από καρκίνο σε κλινική της Ελβετίας. (Κι ο Φρέντι Μέρκιουρι σε κλινική στην Ελβετία πέθανε, τι έχουν πάθει οι βρετανοί ρόκερς με την Ελβετία … για τρανζιτ στον άλλο κόσμο την έχουν). Τέλος πάντων ο Μάλκομ είναι υπεύθυνος για πολλά πράγματα στη μουσική βιομηχανία. "godfather of punk" τον αναφέρουν τα ρεπορτάζ των βρετανικών εφημερίδων.

Το Rest in Peace δε νομίζω ότι του ταιριάζει … Rest like U Like!!!

Share on Facebook

Leave a Reply