Η γειτονιά μου (2)*

Όπως σου είχα υποσχεθεί επιστρέφω στη γειτονιά μου, που την αγαπώ την πόρνη, αλλά που πολλές φορές με κάνει και βγαίνω από τα ρούχα μου. Αυτό λοιπόν το παθαίνω συχνά όταν βγάζω τα παιδιά μου βόλτα. Για πάρε ένα καρότσι , έστω και λαϊκής βρε αδερφέ, και βγες από το σπίτι σου και πήγαινε όπου θες. Από πού θα περάσεις, πώς θα κατέβεις από το ένα πεζοδρόμιο για να πας απέναντι? Αν το κάνεις αυτό την επόμενη φορά που θα ψάξεις να παρκάρεις – όσο κι αν βλαστημάς που δε βρίσκεις θέση – θα είσαι πιο προσεκτικός!

Αφίερωσε – αν τα διαθέτεις – έξι λεπτάκια για να δεις τι πέρασα την Παρασκευή το απόγευμα στο Παλαιό Φάληρο. Η διαδρομή είναι από την οδό Ναϊάδων στην Αγίου Αλεξάνδρου προς τη Ζησιμοπούλου (αντίθετα με την παραλία δηλαδή) κι επιστροφή.

Στο τέλος του βίντεο έκανα μια αφιέρωση – θα τη δεις αν αντέξεις να φτάσεις μέχρι εκεί.

Από αυτή εδώ τη θέση όμως θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους μας που παρκάρουμε όπου βρούμε, τους Δημάρχους που φροντίζουν για όλα (γενικώς και ειδικώς), τη δημοτική αστυνομία, την πυροσβεστική, τη μαμά μου, το μπαμπά μου, και τον Σπύρο που μου έδωσε ένα φοβερό εξάρτημα για να "πιάσω" την κάμερα πάνω στο καροτσάκι!

Καλή "διασκέδαση"!!!

 

Share on Facebook

Leave a Reply