Μαρίνα: Αντώνη, πάμε μέσα, ο μπαμπάς έχει τατουάζ

            σου δίνω ένα απόσπασμα από το κείμενο μου στο eimaimama.gr, της φίλης μου Ολιβιας για το τατουάζ. 


           Αφορμή στάθηκε ένα άλλο άρθρο που είδα στο σάιτ για μια πιτσιρίκα που έκανε τατού στον μπαμπά της!

 

                   ….το κυρίως θέμα μου που είναι «χτυπάω tattoo με δύο παιδιά στο μέσα σπίτι, γεμάτα περιέργεια». 

Το τατουάζ που χτύπησα στη μαμά τους, τη γυναίκα μου, το κάναμε αφού είχαν κοιμηθεί για να μην έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες. 

Φυσικά την άλλη μέρα πέρασε από την κριτική επιτροπή Μαρίνα – Αντώνης. 

Φάνηκε στα μάτια τους ότι τους άρεσε. 

Μετά, στον επόμενο φίλο ήθελαν να μπουν και να δουν τι γίνεται και πώς και τα ρέστα. Αποφάσισα ότι δεν ήταν σωστό να βλέπουν από κοντά όλη τη διαδικασία και ειδικά αυτό καθαυτό το χτύπημα γιατί… για να μη συνηθίσουν τη θέα σε βελόνες. Έτσι από μόνος μου. 

Ωστόσο για να μην έχω γκρίνια τους έδειξα το σχέδιο, τους ρώτησα αν τους άρεσε και μετά βγήκαν από το…δωμάτιο – στούντιο. Βγήκαν μέχρι που ήρθαν γύρω από τη βεράντα και κρυφοκοίταζαν από την μπαλκονόπορτα. Περήφανος ως μπαμπάς που τα βλαστάρια του δεν κωλώνουν σε τίποτα, εκνευρισμένος ως Γιάννης που θέλω να χτυπήσω ένα πιο προχωρημένο σχέδιο με την ησυχία μου και την απειρία μου… τα έκραξα ότι δεν πρέπει κλπ κπλ. Έφυγαν και ξανάρθαν από την πόρτα και πήγε έτσι η ιστορία. 

Την επόμενη φορά αποφάσισα να τους κάνω βοηθούς μου. Λέω άμα τα αφήσω να δουν λίγο, θα με αφήσουν και αυτά ήσυχο. Έφαγα πόρτα από τον Αντώνη μου, που είπε ένα βροντερό όχι και για ένα διάστημα το έπαιζε θιγμένος και δεν ήθελε να δει ούτε πριν ούτε μετά – το αποτέλεσμα και μόλις πριν από λίγο καιρό έδειξε κάποιο ενδιαφέρον. Αντιθέτως η πιο σκανδαλιάρα Μαρίνα που πάντα έβρισκε μια δικαιολογία για να τρυπώσει μπήκε στο παιχνίδι κι έγινε βοηθός. Η  βασική της δουλειά είναι να βάζει νερό στο ποτηράκι που χρειάζομαι για να ξεπλένω τη βελόνα μου. Ελέγχει το σχέδιο την ώρα που το πατάω και μας δίνει την ευλογία της όταν τελειώσει το σχέδιο πριν την τελική κρέμα και το τύλιγμα με μεμβράνη. Όση ώρα δε εγώ χτυπάω, η Μαρίνα ετοιμάζει και μια ζωγραφιά ή δύο αναλόγως τα κέφια και τη συμπάθεια προς τον φίλο ή τη φίλη.

Ο Αντώνης άφησε το μπλαζέ ύφος και τελευταίως κοιτάζει με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τα σχέδια όταν τα δουλεύω στο χαρτί ή στο φώτοσοπ και με παροτρύνει να τα κάνω σε σημεία του σώματος  στις γυναίκες που θα του επιτρέψει να εξάψει τη φαντασία που έχουν τα τριτάκια που κάθονται στο ολοήμερο και με πεμπτάκια και κάποια εκτάκια!

Τώρα όταν ετοιμάζω το χώρο και στήνω τα εργαλεία μου, η Μαρίνα φωνάζει: Αντώνη, πάρε ό,τι θες από το γραφείο, ο μπαμπάς έχει τατουάζ!

Δεν ξέρω αν θα συμφωνούσε η γυναίκα μου αλλά χαλαρά θα αφήσω όποιο από τα δύο μου παιδιά θέλει να δοκιμάσει να κάνει ένα τατουάζ πάνω μου! Εμένα με εμπιστεύτηκε για το πρώτο μου τατουάζ ο φίλος μου ο Γιώργος (που έχει υπέροχα τατουάζ ΠΑΝΤΟΥ στο σώμα του), δε θ’ αφήσω εγώ τα παιδιά μου! Αρκεί να θέλουν και να γουστάρουν. Θα μου πεις πώς ξέρεις ότι ένα παιδί γουστάρει; Ε, το ξέρεις, το βλέπεις!

Και με την ευκαιρία να σας πω ότι τα καλύτερα tattoo είναι τα μοναδικά και ανεπανάληπτα ε; Χτυπήστε, αν θέλετε λοιπόν, μια ζωγραφιά του παιδιού σας πάνω σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο  αυθεντικό, και πιο αθώο. Ανυπέρβλητο σχέδιο. Θα κρύβει για πάντα την αθωότητα του παιδιού σας και πιστέψετε με κάθε φορά που θα το βλέπει πάνω σας θα είναι πολύ πολύ χαρούμενο και περήφανο. 

Αν θες να διαβάσεις όλο το κείμενο κλικ ΕΔΩ

Share on Facebook

Leave a Reply